NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Eindhoven, Netherlands

  Recent Locations

   Gratis inloopsessie over app ontwikkeling (brainpicking) in Eindhoven


   • Gratis inloopsessie over app ontwikkeling (brainpicking) Photo #1
   1 of 1
   April 9, 2020

   Thursday   4:00 PM (on various days)

   Willemstraat 57
   Eindhoven, Noord-Brabant

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Gratis inloopsessie over app ontwikkeling (brainpicking)

   Ik merk dat er behoefte is naar meer informatie over apps ontwikkelen en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom deze gratis sessie! Daarnaast geef ik regelmatig gastcollege's op Avans Hogeschool en krijg daar altijd veel energie van. Daarom heb ik bedacht dat het leuk is om elke twee weken een uur beschikbaar te stellen om anderen te helpen. Voor wie? Iedereen is welkom. Dus of je nu marketing manager bent bij een groot bedrijf, student of ZZP'er, het maakt niet uit. Waarom doe ik dit? Omdat ik er zelf ook van leer! Om iets goed te kunnen uitleggen, moet je een onderwerp zelf snappen natuurlijk. Door jullie vragen te beantwoorden moet ik zelf blijven nadenken over de antwoorden en blijf ik dus zelf leren. Het is dus zeker geen verkooppraatje of presentatie van ons bedrijf. Mogelijke onderwerpen? Hoe kom ik aan investeerders? Wat kost een gemiddelde app? Welke verdienmodellen zijn er? Hoe doe ik aan app marketing? Hoe kan ik mijn doelgroep bepalen? Is dit een goed idee voor een app? Hoe kan ik app analytics inzetten? Hoe kan ik een B2B of B2C app in de markt zetten? Enz. enz. Waar, wanneer en hoe? Elke 2e donderdag middag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur op ons kantoor aan de Willemstraat 57 in Eindhoven. De sessies zijn vrij toegankelijk, maar je moet je wel even registeren via Eventbrite. Wie ben ik? Ik ben Hugo Melis en help ondertussen al 7 jaar bedrijven (van kleine ondernemingen tot grote multinationals) en start-ups met het bouwen van apps. Ik heb een technische achtergrond, maar heb een voorliefde voor marketing en kan daar dus ook veel over vertellen. Overige informatie Maximaal 4 deelnemers per keer Ik neem de video van de sessie op (ben alleen zelf in beeld), zodat je later het nog eens terug kunt kijken. Daarnaast kunnen anderen zo ook leren van jouw vragen en mijn antwoorden. Ik zie je graag bij de volgende sessie!

   Categories: Business & Networking

   This event repeats on various days: Jun 11, Jul 9, Aug 13

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Gratis inloopsessie over app ontwikkeling (brainpicking). Book your stay now!