NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amersfoort, Netherlands

  Recent Locations

   Training Woede, deel 2. De veiligheid van vuur in Amersfoort


   • Training Woede, deel 2. De veiligheid van vuur Photo #1
   1 of 1
   March 4, 2020

   Wednesday   1:30 PM

   301 Loevenhoutsedijk
   Amersfoort, Utrecht

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Training Woede, deel 2. De veiligheid van vuur

   Woede. In het Westen een ondergewaardeerde emotie die vaak negatief wordt neergezet en beleefd. Heel vaak ten onrechte, want het kan erg krachtig en helpend zijn om jouw zuivere woede te kennen. Wij luisteren naar jouw woede als jouw unieke plek, interne grens en eigen vuur en passie. Deze woede is de bron voor jouw intuïtie en helpt jou op eigen kracht te deel te nemen. In de eerste sessie van 3 uur ervaar je samen met anderen jouw eigen woede. Dit doen we door middel van het uiten, luisteren en ervaren met muziek. Hoe klinkt jouw unieke plek en hoe kan je putten uit deze bron? In de tweede sessie onderzoeken we het contact tussen jouw woede/plek en die van een ander. Wat gebeurt er als twee unieke krachten elkaar tegenkomen? Voor ons is dat de externe grens en daarmee boosheid. Je ervaart hoe het is om bij je eigen plek en woede te blijven als het spannend wordt.

   Categories: Business & Networking

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Training Woede, deel 2. De veiligheid van vuur. Book your stay now!