NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   10cc in Nijmegen


   • 10cc Photo #1
   • 10cc Photo #2
   • 10cc Photo #3
   1 of 3
   April 11, 2020

   Saturday   8:15 PM

   2D Keizer Karelplein
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   10cc

   In het voorjaar van 2020 keert de befaamde band 10cc terug naar Nijmegen voor een nieuwe show vol met klassieke meezingers als, ‘I’m Not In Love’, ‘The Wallstreet Shuffle’ en ‘Dreadlock Holiday’. De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band de toonaangevend in de charts en werden ze als een van de creatiefste en meest kleurvolle bands van de wereld beschouwd. Ondanks het uitblijven van een nieuw album (laatste release ‘Mirror Mirror’ stamt uit 1995), tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair. Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.” Verwacht een sterke show met enkel tophits die je van a tot z kan meezingen!

   Let op: Het optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar (geplaceerd).

   foto: Reinout Bos

   Cost: € 32,50 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.