NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Nijmegen, Netherlands

  Recent Locations

   Fresku in Nijmegen


   • Fresku Photo #1
   1 of 1
   February 21, 2020

   Friday   8:15 PM

   Groenewoudseweg 322
   Nijmegen, Gelderland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Fresku

   Fresku is natuurlijk al enkele jaren een vaste waarde in de Nederlandse hiphop scene, zijn klassieke album Maskerade kreeg in 2015 een waardige opvolger in de vorm van ‘Nooit Meer Terug’, waarvan singles ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Nooit Meer Terug’ en ‘Kreeft’ het alle drie tot de radio schopte. Na vier jaar komt Fresku nu met een nieuw album genaamd ‘In Het Diepe’.

   Op zijn nieuwe album neemt hij zijn luisteraars mee ‘In Het Diepe’, een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao. Op het album werkte Fresku intensief samen met de producers Chievva en Mucky.

   Cost: € 17,50 - De prijzen zijn inclusief alle kosten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Fresku. Book your stay now!