NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Björk: Cornucopia Tour in Oslo


   • Björk: Cornucopia Tour Photo #1
   1 of 1
   December 2, 2019

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Björk: Cornucopia Tour

   Björk, den enestående multikunstneren og banebrytende artisten tar med seg den kritikerroste Cornucopia-turneen til Oslo Spektrum mandag 2. desember!  

   Hun imponerer og innoverer gang på gang, på tvers av musikk, kunst, mote og teknologi. Fra å skrive, arrangere og produsere en svært omfangsrik musikkatalog, til å lage nyskapende og digitale apper. Og ikke minst, hun fortsetter å inspirere, eksperimentere og omdefinere grensene for hvordan en musiker fungerer.

   Björk ga ut sitt debutalbum, Debut, i 1993 etter å ha vært en del av den populære islandske gruppen The Sugarcubes. Debut etablerte ikke bare en ny kunstnerisk retning, men ble en stor, internasjonal hit – noe som gjorde Björk til en av 90-tallets største stjerner.  Björk behersker en rekke genre og balanserer her på en delikat måte mellom electronica, pop, trip hop og avant-garden.

   I tiårene som fulgte, forble hun i spissen for musikalsk innovasjon med album som vokalbaserte Medúlla fra 2004 og Biophilia fra 2011.

   Cornucopia Tour er basert på Björks siste album, Utopia, som er ansett som hennes mest spektakulære hittil. Sceneshowet er elegant og uttrykksfullt utformet i samarbeid med den anerkjente medieartisten Tobias Gremmler. Showet kan beskrives som et spektakulært digitalt teater med et kraftfullt islandsk 50-manns kor, spennende vokalprestasjoner og fantastiske kostymer. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

   Björk er en spennende, nysgjerrige, leken og fremtidsrettet artist, akkurat som da hun startet sin karriere. Dette blir garantert en kulturopplevelse og en konsert med høyt nivå. Velkommen til Oslo Spektrum mandag 2. desember kl. 19.30!

    

   Ca. kl. 18.30 - Dørene åpner
   Ca. kl. 20.00 - Konsertstart

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Björk: Cornucopia Tour. Book your stay now!