Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   CALIBAN SESSIONS 2019 - Black Debbath, Bare Egil Band, Thulsa Doom, Orango, Darling West, G.O.D.S., Sweden, Nikkeby Lufthavn, Draken, De Sørgelige Restene in Oslo


   • CALIBAN SESSIONS 2019 - Black Debbath, Bare Egil Band, Thulsa Doom, Orango, Darling West, G.O.D.S., Sweden, Nikkeby Lufthavn, Draken, De Sørgelige Restene Photo #1
   1 of 1
   November 30, 2019

   Saturday   8:00 PM

   Torggata 16, 0181 Oslo
   Oslo, Oslo

   EVENT DETAILS
   CALIBAN SESSIONS 2019 - Black Debbath, Bare Egil Band, Thulsa Doom, Orango, Darling West, G.O.D.S., Sweden, Nikkeby Lufthavn, Draken, De Sørgelige Restene


   Caliban Sessions er den store årlige superfesten hvor miljøet rundt Black Debbath, Duplex Records og Caliban Studios setter sammen en fantastisk kveld full av den beste musikken og den beste underholdningen. Denne årelange tradisjonen startet tilbake i 2002, og vi kan se tilbake på mang en fantastisk festkveld. Og det blir ikke mindre bra i år! Hurra!

   BLACK DEBBATH
   Black Debbath har med sine siste tre knallskiver seilet opp som et av våre beste og mest populære hardrockband. Sisteskiva «Norsk Barsk Metal» har bredt over blitt karakterisert som bandets aller beste utgivelse til nå, med nye evergreens som «Pils!», «Pappa Lukter Tusj» og festival-anthemet «Tons Of Rock».

   BARE EGIL BAND
   Bare Egil Band gjør endelig comeback på Caliban Sessions, og det ser ut til å bli den eneste hovedstads-spillejobben på ei god stund. Han slapp feiende flotte «Null» i mai, og slipper «Norge på kryss og tvers volum 4» 25. oktober!

   THULSA DOOM
   Thulsa Doom har gitt ut ny plate siden sist og har høstet strålende kritikker i inn- og utland for fantastiske «A Keen Eye For The Obvious». VG: «..de breieste stoner-riffene som noen gang er hørt her i landet, alltid med en melodisk klo i bunn. Spill høyt!». Dagbladet mente at albumet var «glitrende». Det jobbes med nye låter, vi tipper kanskje at vi får høre en prøvesmak..

   ORANGO
   Orango slapp albumet «Evergreens» sist høst, det sjuende i rekken. Plata har fått strålende kritikker, og snart legger trioen ut på veien igjen. Orango har finpusset og perfeksjonert sitt særegne rockebrygg for hvert eneste album, og live skuffer bandet aldri. De siste årene har bandet turnert mye utenlands, og har høstet lovord for sine konserter på Rockpalast, Freak Valley og Burg Herzberg, for å nevne noe. Men det er på de tette og svette klubbscenene Orango trives aller best, og trioen gleder seg stort til endelig å få være med på Caliban Sessions.

   DARLING WEST
   Darling West er en folk/americana-duo (eller Nordicana, om du vil). De har gitt ut tre album, vunnet Spellemannpris, og kommer direkte fra sin femte USA-turné, inn døra på årets Caliban Sessions. Etter en felles konsert i Finland, kalte Lucinda Williams musikken deres «Cosmic Folk», noe bandet selv ser på som den perfekte beskrivelsen av det de driver med.

   I februar kommer den fjerde plata, produsert av Kåre Vestrheim i Propeller Recording. Første smakebit fra albumet slippes 25. oktober. Kanskje vi får høre en helt ny låt også?

   G.O.D.S
   (Gode Ord Dør Sist)

   Svartlamoens hiphop-veteraner G.O.D.S feiret 20 år i 2017, og har spilt omtrent fem hundre konserter siden de begynte å utforske samplere og mikrofoner i sluddens hjemland på midten av 90-tallet. Fra de minste klubber, scener i New York og større konserter og festivaler der massene har svettet i takt, har de holdt fortet og levert bedre for hvert år som har gått.

   Festivalsjef Ollis har sett bandet i Trondheim ved to anledninger det siste året, bl.a på Per Borten & Co`s julefest på Byscenen, hvor G.O.D.S blåste absolutt alle av scena.

   Med albumet «Svart Jord» i 2012 og 7” «Stinke/Synd» i 2015 ble det tydelig at duoen har beveget seg inn i et dystrere, mer politisk bevisst landskap de senere årene. Mistroen til religion, makt, politikk og dets håndlangere har blitt skarpere, mer kompromissløs.

   Selv etter over tjue år fortsetter GODS å være seg selv, troverdige og relevante. De er ekte. En aften i deres vold viser at den som venter på noe godt, får seg en på kjeften av noe ærlig. Kjenn varmen etter flathånda, det er GODS-toget som har lagt til stasjonen.

   SWEDEN
   Power pop-erne i Sweden er aktuelle med sitt seneste album «Confetti», som har mottatt strålende anmeldelser i norsk presse, blant annet femmere i Dagbladet og Aftenposten. Singlene «Back Again» og «April’s Fool» har vært i tung rotasjon på NRK P13s spillelister. Sweden har tidligere turnert i Japan, Moskva m.m. I høst har de spilt i fengsler og rusinstitusjoner. Nå er de endelig klare for noe litt utafor boksen, nemlig Caliban Sessions 2019

   Det blir som vanlig ca 10 band denne kvelden, følg med for oppdateringer.

   NIKKEBY LUFTHAVN
   Nikkeby Lufthavn er et ikonisk kultband i hjembyen Tromsø, kjent for sine forrykende liveshow og særegne potpourri av catchy garagerock, punk og pop. I 2000 ga de ut den kritikerroste «To The Moon» EP på Feedback Underground Records, samt den etterlengtede kanonskiva «Babes in Space» høsten 2005. Albumet ble kåret til «Den beste rockskiva i Tromsøs historie» av Buktafestivalen i 2015. Nikkeby Lufthavn serverer et energisk show med volumknappen på elleve, samt fengende låter med bisarre tekster fra et surrealistisk univers uegnet for de fleste menneskesinn. Det er vanskelig å forklare hva Nikkeby Lufthavn er - det må rett og slett oppleves.

   DRAKEN
   Draken er et av de mest unike norske rockebandene om dagen. Med medlemmer fra Spidergawd og Bushman's Revenge blander bandet klassisk tungrock med prog og metal. Det er tungt og intrikat, men det mister aldri grooven og den melodiske teften. Bland inn Coltrane i dette sammelsuriumet, og du nærmer deg Drakens soniske univers.

   DE SØRGELIGE RESTENE
   Dette er de overflødige musikantene i Duplex-universet.

   Bill. kr. 290,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpner kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.