NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   CIGARETTES AFTER SEX in Oslo


   • CIGARETTES AFTER SEX Photo #1
   1 of 1
   April 3, 2020

   Friday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   CIGARETTES AFTER SEX


   Cigarettes After Sex har med sin kritikerroste drømmepop, som kan minne om en blanding av Beach House og The xx, bygget seg opp et stort publikum. I april neste år gjester de Oslo og Rockefeller!

   Bandet ble dannet av låtskriver og frontfigur Greg Gozales i El Paso, Texas i 2008. Deres første ep, «I», ble spilt inn i løpet av en natt i en trappeoppgang på et universitet i Texas. Ep-en var tydelig inspirert av Trinity Session, Cocteau Twins, Red House Painters, Mazzy Star og tidlig 60-tallssound. Singelen «Nothing’s Gonna Hurt You Baby» ble en megasuksess og har i dag over 60 millioner avspillinger på Spotify.

   Gonzales, med bandmedlemmene Randy Miller på bass, Jacob Tomsky på trommer og Josh Marcus på keyboard, spilte inn det selvtitulerte debutalbumet fra 2017 på bemerkelsesverdige tre dager. Rolling Stone og Pitchfork løftet dem frem som nykommere med en spennende fremtid. I fjor imponerte bandet på Piknik i Parken, varmet opp for Nick Cave på hans USA-turné og har spilt på festivaler rundt i Europa.

   Intensiteten og samholdet mellom det musikalske landskapet og tekstene, får lytterne til å elske kjærlighetslåtene til Cigarettes After Sex. Vi gleder oss til en kveld med drømmende pop på Rockefeller!

   Bill. kr. 340,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near CIGARETTES AFTER SEX. Book your stay now!