Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   DANNY BROWN in Oslo


   • DANNY BROWN Photo #1
   • DANNY BROWN Photo #2
   • DANNY BROWN Photo #3
   1 of 3
   August 20, 2020

   Thursday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   DANNY BROWN


   Detroit-rapperen Danny Brown, en av hiphopens mest unike rappere og innovative stemmer og entertainere det siste tiåret, kommer til Rockefeller!

   Brown er en musikalsk lærd, like kunnskapsrik om Bowie og boom-bap, britisk grime og Detroit-techno, som southern trap og standup. På sine fire første kritikerroste album «The Hybrid», «XXX», «Old» (sekser i VG) og «Atrocity Exhibition» briljerte Brown med sin virtuose miks av A Tribe Called Quest, De La Souls absurde humor, klubb-mashups av The Jungle Brothers og råskapen til Chi Ali. I fjor kom «uknowhatimsayin¿», et album gjestet av JPEGMAFIA, Run The Jewels og Blood Orange, fylt med mørke og humor og rim som «I eat so many shrimp I got iodine poisoning/bitches on my dick ‘cuz I look like Roy Orbison».

   Her er det bare å gjøre seg klar til fest: «Med låter som «Rolling Stone», «Ain’t It Funny», «Smoking & Drinkin», «25 Buck», «Really Doe, for ikke å snakke om den banalt beleilige «When It Rain», gjøres dansegulvet mellom Hagens lydtelt og scene om til en voksende svamp,» skrev Dagsavisen etter Browns konsert på Øya i 2017.

   Bill. kr. 330,- + bill.avg 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.