Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   GAVIN DEGRAW in Oslo


   • GAVIN DEGRAW Photo #1
   1 of 1
   August 13, 2020

    

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   GAVIN DEGRAW


   Konserten med Gavin DeGraw på Sentrum Scene 13. august er, som følge av koronaviruset og nasjonale restriksjoner mot store folkeansamlinger, avlyst. Vi vil kontakte billettkjøpere med mer info.

   ---

   Sangeren og låtskriveren fra New York slo igjennom med et brak i 2003. Førstealbumet «Chariot» solgte til platina og inkluderte hitsingler de fleste av oss kjenner, som «Follow Through», tittelsporet – og ikke minst den udødelige «I Don’t Want To Be», for mange kjent fra den superpopulære serien One Tree Hill.

   Det selvtitulerte andrealbumet seilte rett inn på topp 10 på Billboard i 2008, og ble av Billboard omtalt som «a rocking homerun». Tredjeskiva «Free» er kjent som en godbit for fansen, da den inneholder DeGraws egne livefavoritter. Hitlåten «Not Over You» fra fjerdealbumet «Sweeter» solgte til dobbel platina. DeGraw har høstet gode anmeldelser på alt han har gitt ut – og ble nominert til Grammy for låta «We Both Know» fra filmen «Safe Haven» fra 2013.

   DeGraw har nesten konstant vært på turné, med utsolgte datoer både som headliner og sammen med legendariske Billy Joel – men det er lenge siden han viste ansikt her til lands. Det var på et smekk utsolgt Sentrum Scene i anledning hans akustiske turné i 2015, så det er en sann glede å kunne presentere ham og hans retur til samme scene neste år!

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.