Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Hans Bollandsås in Oslo


   • Hans Bollandsås Photo #1
   1 of 1
   October 1, 2019

   Tuesday  11:00 AM

   5 C. J. Hambros plass
   Oslo, Oslo 0164

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Hans Bollandsås

   Outsideren Hans Bollandsås stakk av med seieren i X-Factor 2010 mot alle odds, og beviste at egenart og særpreg varer lengst – selv i sangkonkurranser på TV! Et tårevått dommerpanel hyllet Blues-artisten etter en magisk fremførelse av den selvskrevne låten ”Moments” i finalen. Og salgstallene taler for seg selv. Etter kun et døgn i salg etter finalen hadde ”Moments” solgt til gull (5.000 ekspemplarer), og en drøy uke senere hadde den solgt utrolige 10.000 ekspemplarer digitalt, og dermed oppnådd platinastatus!

   Men Hans’ musikalske bakgrunn går mye lenger tilbake enn noen korte opptredener på TV-skjermen i fjor høst. Lenge før X-Factor var Hans godt etablert innenfor det norske Blues-miljøet som en respektert musiker – og ikke minst anerkjent som en av landets dyktigste gitarister. Beviset på dette fikk han da han i november ifjor ble kronet med tittelen ”Norgesmester i Blues-gitar” på Gitarkappleiken på Notodden.

   Cost: Kr 180

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.