NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   JAGA JAZZIST - Kl. 21.00 in Oslo


   • JAGA JAZZIST - Kl. 21.00 Photo #1
   1 of 1
   October 31, 2020

   Saturday   9:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   JAGA JAZZIST - Kl. 21.00


   Bli med på en konsertopplevelse av de sjeldne når albumaktuelle Jaga Jazzist gjør en unik og intim konsert på Rockefeller!

   Jaga Jazzist, bandet som har eksistert i mer enn 25 år og som er et kraftsenter i norsk musikk, ga nylig ut sitt syvende studioalbum «Pyramid». Som veldig mye annet i verden ble samtlige av bandets konserter dette året satt på hold, men det er med vill begeistring vi annonserer at Jaga Jazzist nå gjør en eksklusiv konsert for et begrenset antall publikummere på Rockefeller.

   «Pyramid» fikk stående ovasjoner i norske og internasjonale medier, og ble spilt inn på bare to uker i en hytte Sverige i 2019. Resultatet er et på samme tid meditativt og opprivende sci-fi-post-prog-jazz-rockalbum, som har blitt sammenlignet med Khruangbin, Giorgio Moroder, Thundercat, Neu! og Fela Kuti – med et mylder av akustiske og elektroniske instrumenter.

   Jaga Jazzist har vært et av norsk musikks mest stilmessig særegne band, og er kjent for et kompromissløst fokus på kvalitet både på album og liveshow. Denne konserten definerer en helt ny retning for orkestret, og det musikalske hovedfokuset er «Pyramid», i tillegg til en og annen gammel slager fra bandets rikholdige musikalske arkiv.

   Bill. kr. 425,- + bill.avg. 18 år leg.
   Begrenset antall billetter. Sitteplasser.
   Dørene åpnes kl. 21.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near JAGA JAZZIST - Kl. 21.00. Book your stay now!