NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   JØRUND VÅLANDSMYR & MENIGHETEN in Oslo


   • JØRUND VÅLANDSMYR & MENIGHETEN Photo #1
   1 of 1
   December 3, 2020

   Thursday   9:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   JØRUND VÅLANDSMYR & MENIGHETEN


   Med bakgrunn i de nye bestemmelsene fra Oslo kommune er Rockefeller, John Dee og Sentrum stengt til og med 13. desember.

   Alle arrangementer i denne perioden er kansellert. Vi vil sende ut informasjon til alle billettkjøpere på e-post så fort vi vet hva som skjer med det enkelte arrangement. Vi ber om forståelse for at dette kan ta litt tid.

   Ta vare på hverandre, og la oss slå ned viruset sammen – slik at det ikke skal stilne livemusikken igjen.

   Vi gleder oss til å se dere igjen!

   Hilsen alle oss på Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene

   ---

   Jørund Vålandsmyr & Menigheten vant nylig Spellemannpris i klassen Country for debutalbumet «Til dere som er lykkelige». Vålandsmyr har i mange år gjort seg bemerket på den norske og internasjonale country-scenen – med sin utrolige stemme og med bandet Country Heroes.

   Nå har han funnet poeten i seg selv, og skriver mørke tekster om livet og kjærligheten. Om det å komme til storbyen og føle seg forlatt, eller sveket av noen du elsker. Musikken har fortsatt country i bunn, men flørter nå med rock, psykedelia og jazz. Americana for viderekommende.

   Med seg har han bandet Menigheten, som er satt sammen av et knippe musikere som aldri ville kjent hverandre ellers, men som har en felles forståelse for hva som skal formidles i musikken og tekstene til Vålandsmyr – og underbygger dette med mange års erfaring.

   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 21.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near JØRUND VÅLANDSMYR & MENIGHETEN. Book your stay now!