Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   KRISTIAN KRISTENSEN in Oslo


   • KRISTIAN KRISTENSEN Photo #1
   1 of 1
   October 24, 2019

   Thursday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   KRISTIAN KRISTENSEN


   Singer-songwriteren har blitt en av landets virkelig store karakteristiske stemmer. En stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen.

   Noen reiser ut verden for å finne inspirasjon. Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som nå har blitt til debutalbumet «Kor vi ende». På dette albumet går han i en veldig tydelig retning sammenlignet med hva han har gjort tidligere. Han sier selv at han eksploderte i forskjellige retninger. Nå har han snevret inn. Luket bort det som ikke føltes riktig og spesialisert seg i den han vil være. Og når Kristian spesialiserer seg, da skapes det magi.

   Kristensen har tidligere fylt både Rockefeller og Sentrum Scene, så her må du være rask på avtrekkeren om du vil sikre deg billett til et av høstens vakreste eventyr.


   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpner kl. 19.00.


   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.