Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   ​KURTIS BLOW - Hip Hops 45th Anniversary Tour in Oslo


   • ​KURTIS BLOW - Hip Hops 45th Anniversary Tour Photo #1
   1 of 1
   November 14, 2019

   Thursday   8:00 PM

   Torggata 16, 0181 Oslo
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   ​KURTIS BLOW - Hip Hops 45th Anniversary Tour


   Hiphopen har rukket å bli 45 år og i den anledning legger Kurtis Blow, én av de store pionerene, ut på en jubileumsturné.

   Kurtis Blow fra Harlem var den første rapperen som signerte med et major plateselskap. I 1979 slapp han singelen «Christmas Rappin'», som solgte over en halv million eksemplarer. Han fulgte opp med monsterhiten «The Breaks», som den dag i dag fyller dansegulv over hele verden – og som var den første hiphop-låta som solgte til gull.

   Senere kom hiten «Basketball» som ble hyppig brukt av NBA, og som yngre fans garantert har hørt i videospillet NBA 2K12. Nas-fans vil dra kjensel på «If I Ruled The World» fra 1983, som Nas gjorde sin versjon av i 1996. De jobbet også sammen på Netflix-serien The Get Down. Kurtis Blow har innimellom sine egne 15 album også produsert låter for blant andre The Fat Boys og Run DMC.

   Det er bare å glede seg til det som blir en oldschool-fest av de helt sjeldne når denne legenden endelig gjester Oslo igjen. ​

   Bill. kr. 295,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Holiday

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.