NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   LINDMO & CO – PODCAST LIVE - (Show#1 kl. 18.00) in Oslo


   • LINDMO & CO – PODCAST LIVE - (Show#1 kl. 18.00) Photo #1
   1 of 1
   September 27, 2020

   Sunday   6:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   LINDMO & CO – PODCAST LIVE - (Show#1 kl. 18.00)


   Hver fredag lager Lindmo-redaksjonen en time talkshow, men hva skjer egentlig resten av uka? Podcasten Lindmo & Co handler om alt som skjer i de 176 timene mellom hver fredagsfest, Anne Lindmo og hennes to gode kollegaer Rune Norum og Halvor Haugen byr på utblåsninger og beretninger om alt det som ikke er mulig å si på tv. En stadig voksende lytterskare har fulgt trioen som nå finner veien til scenen på Rockefeller og lover en aften med nitti prosent fjas og resten vrøvl.

   ---

   Kjøpte billetter til det avlyste showet 30. august vil gjelde på de nye showene. De som allerede har kjøpt billett har automatisk fått plass på et av de nye showene. Informasjon er sendt på e-post. Kjøpte billetter til det avlyste showet gjelder som adgangstegn til det nye showet.


   Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 18.00.
   Showstart kl. 19.00 (presis).

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near LINDMO & CO – PODCAST LIVE - (Show#1 kl. 18.00). Book your stay now!