Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   MELANIE MARTINEZ - + support: NAAZ - – fri alder in Oslo


   • MELANIE MARTINEZ - + support: NAAZ - – fri alder Photo #1
   1 of 1
   February 6, 2020

   Thursday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MELANIE MARTINEZ - + support: NAAZ - – fri alder


   Melanie Martinez har gjort kometkarriere med hits som «Dollhouse» og «Pity Party» – men har en unik tilnærming til liv og virke som går langt ut over det musikalske.

   Hun beskriver selv musikken sin som «veldig mørk og ærlig», og som «hiphop-inspirerte beats med nostalgiske, barnslige lyder som leketøy og spilledåser». Få i popbransjen i dag utviser større kreativitet og innovasjon og har større integritet enn multitalentet Melanie Martinez. 24-åringen er sanger, komponist, regissør, forfatter og designer, og tar historiefortelling til en helt ny dimensjon i sitt musikalske univers.

   På debuten «Cry Baby» i 2015 regisserte hun selv lett surrealistiske videoer til alle låtene, spunnet rundt traumene til albumets «hovedkarakter» Cry Baby. Videoene har over én milliard avspillinger. Oppfølgeralbumet «K-12» – med en 90-minutters film som følger med – er nok en kunstnerisk triumf. Martinez setter en ny standard i parringen av musikk og film, og også denne gang har hun både manus og regi på filmen.

   Også konsertene hennes er noe for seg selv, og beskrives som en feiring av individualitet, empati og betingelsesløs kjærlighet – så her er er det bare å glede seg til en unik og annerledes konsertopplevelse!

   Bill. kr. 425,- + bill.avg. Fri alder.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.