Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   NORDSJØEN SPILLER GJENGEN - John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører «For Sant Til Å Være Godt» i sin helhet in Oslo


   • NORDSJØEN SPILLER GJENGEN - John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører «For Sant Til Å Være Godt» i sin helhet Photo #1
   1 of 1
   October 25, 2019

   Friday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   NORDSJØEN SPILLER GJENGEN - John Olav Nilsen & Nordsjøen fremfører «For Sant Til Å Være Godt» i sin helhet


   I 2009 slo John Olav Nilsen og Gjengen gjennom med et brak med debutalbumet «For Sant til Å Være Godt». Albumet fikk en sekser av Aftenposten, Dagsavisen, Natt&Dag og NRK P3, samt femmere av VG og Dagbladet. Det høstet også en Spellemannpris og en gullplate, og var utvilsomt et av årets viktigste album. I 2019 er dette ti år siden, og John Olav Nilsen har samlet sammen en ny gjeng.

   Tekstene til Nilsen og sanger som «Diamanter og kirsebær», «Hull i himmelen», «Valiumvalsen», «Bensinbarn» og «Nesten som eg lever» vil for evig stå seg som klassikere i norsk musikkhistorie, og i skrivende stund jobber han med nytt låtmateriale sammen med kollegene i Nordsjøen

   John Olav Nilsen og Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Når de i høst legger ut på turné blir det både for å hedre Gjengen og «For Sant til Å Være Godt», men også for å spille andre låter – både fra albumet «Nordsjøen», og nytt materiale.


   Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpner kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.