Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   RADIORESEPSJONENS POSTKASSE, POSTKASSE, POSTKASSE - – ekstrashow! in Oslo


   • RADIORESEPSJONENS POSTKASSE, POSTKASSE, POSTKASSE - – ekstrashow! Photo #1
   1 of 1
   October 3, 2019

   Thursday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   RADIORESEPSJONENS POSTKASSE, POSTKASSE, POSTKASSE - – ekstrashow!

   Den elleville festen som bare gir og gir. Radioresepsjonen gjør ekstra postkasse-show på Rockefeller!

   Trioen Steinar Sagen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen, aka «den feite, den gamle og den lange», har underholdt det norske folk siden starten tilbake i januar 2006.

   Gutta bak Norges mest populære radioprogram har gjestet Rockefeller en rekke ganger – alltid til utsolgt hus og stormende jubel. Grunnet stor pågang har årets show fredag 4. oktober solgt ut på rekordtid. Men fortvil ikke. Nå er de klare for å fylle Rockefeller med ekstrashow.

   Ved siden av Radioresepsjonen-showene har de tre ikke akkurat hatt late dager: Tjøstheim på teaterscenen med «Det går betre no», på tv i «Presten» og er straks klar med ny humorserie. Tore Sagen med podkast og på tv i «Side om side». Storebror Steinar Sagen har gjort en rekke film, radio- og tv-program. Alle tre har vært eller skal være gjest hos Trond-Viggo i Hvorfor det? på Rockefeller – i tillegg til at de har gitt ut Radioresepsjonen-bok.


   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.