NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   SENJAHOPEN in Oslo


   • SENJAHOPEN Photo #1
   1 of 1
   December 2, 2020

   Wednesday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   SENJAHOPEN


   Med bakgrunn i de nye bestemmelsene fra Oslo kommune er Rockefeller, John Dee og Sentrum stengt til og med 13. desember.

   Alle arrangementer i denne perioden er kansellert. Vi vil sende ut informasjon til alle billettkjøpere på e-post så fort vi vet hva som skjer med det enkelte arrangement. Vi ber om forståelse for at dette kan ta litt tid.

   Ta vare på hverandre, og la oss slå ned viruset sammen – slik at det ikke skal stilne livemusikken igjen.

   Vi gleder oss til å se dere igjen!

   Hilsen alle oss på Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene

   --

   Senjahopen inviterer til førjulskonsert hos oss – for ellevte år på rad! Endelig har Senjahopen sluppet sitt etterlengtede femtealbum, og for et album! Ikke siden den monumentale «Tåra, Pess og Blod» har de prestert en langspiller så mettet med kremlåter. Skiva med det kledelige navnet «Ingen Kjære Mor» er gjennomsyra av duften av øl, sommer og festival, med «En Hælvettes Gjeng» som en slags «pièce de résistance» midt i kalaset.

   Vi hadde ikke blitt overrasket om denne ble nominert til Nordnorges nasjonalsang om Reiseradioen eller Nitimen skulle finne på å dra igang en sådan konkurranse. Men det finnes også et par vakre og ettertenksomme perler, og da er det umulig å ikke trekke fram nydelige «Drømmefanger», som kanskje er deres aller beste låt noensinne.

   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near SENJAHOPEN. Book your stay now!