NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Tons of Rock presenterer - «The Return Of Metal»: - VREID - Kl. 21.00 in Oslo


   • Tons of Rock presenterer - «The Return Of Metal»: - VREID - Kl. 21.00 Photo #1
   1 of 1
   August 15, 2020

   Saturday   9:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Tons of Rock presenterer - «The Return Of Metal»: - VREID - Kl. 21.00


   Første show ut i en eksklusiv og intim metallserie i samarbeid med Tons of Rock. Først ut er Vreid som både er aktuelle med ny musikk og eget eksklusivt øl. Metalen er tilbake lørdag 15. august!

   Er du hypp på metalkonsert på Rockefeller igjen? Det skal vi love deg at sogndalsbanden i Vreid er. Sommeren som skulle være full av internasjonale store metal-festivaler for sogningene forsvant i viruskaoset. Vreid nekta å stoppe opp, og har i de siste månedene jobbet beinhardt med nytt album. I midten av juni streamet de en episk konsert fra fjellstølen i Sogndal. Konserten ble sett av 130 000 personer fra over 50 land.

   Men nå holder det ikke med streaming lenger, Vreid vil tilbake på scenen og de vil spille live for deg! De lover en fandenivoldsk konsert med låter fra hele karrieren og gjester på scenen. Men det stopper ikke der. Samme kveld lanseres to typer eksklusive Vreid Øl. Ølet er selvsagt brygget lokalt av Sogna-bryggeriet Balder sammen med bandet selv. Din første sjanse til å slukke sommertørsten med ekte Sognabrygg er på Rockefeller 15. august.

   Vel møtt, og jaggu meg på tide med litt metal fra scenekanten på Rockefeller igjen. Kast deg rundt og sikre deg billett nå!

   Bill. kr. 350,- + bill.avg. Begrenset antall billetter. 18 år leg. NB! Dørene åpnes kl. 21.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Tons of Rock presenterer - «The Return Of Metal»: - VREID - Kl. 21.00. Book your stay now!