Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   TURBONEGRO 30 år - – ekstrakonsert in Oslo


   • TURBONEGRO 30 år - – ekstrakonsert Photo #1
   1 of 1
   November 2, 2019

   Saturday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   TURBONEGRO 30 år - – ekstrakonsert


   Turbonegro solgte ut Rockefeller i turbofart – nå er det bare å henge seg på for å sikre seg billett til ekstrakonsert 2. november!

   I februar i år var det 30 år siden Turbonegro holdt sin første offisielle konsert – i København av alle steder. I dag står de fjellstøtt som et av de virkelig store og viktige norske rockebandene. Det var med The Black Trilogy, de tre albumene som kom i perioden 1998–2005, at bandet virkelig definerte seg selv i det formatet vi kjenner i dag, og bandets posisjon som live-favoritter og internasjonalt rockefenomen ble grundig sementert over de følgende årene.

   Med et utømmelig repertoar av motsetningsfylte og tilsynelatende uforenelige egenskaper og uttrykk, har Turbonegro gjennom skiftende tider og musikalske landskap hele veien vært både en viktig del av samtiden, og seg selv helt og fullt. Og nå er det altså jubileumsår og ny kjempegod unnskyldning for fest. Konserten på Rockefeller er en del av den årlige Turbojugend-festivalen Oslo Bloodbath.


   Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.