Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   THE VAMPS - + support: Eliza and the Bear - – fri alder in Oslo


   • THE VAMPS - + support: Eliza and the Bear - – fri alder Photo #1
   1 of 1
   October 28, 2019

   Monday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   EVENT DETAILS
   THE VAMPS - + support: Eliza and the Bear - – fri alder


   De britiske popyndlingene i The Vamps er igjen klare for Norge – denne gang tar de skrittet opp på Sentrum Scene etter et smekk utsolgt Parkteatret sist.

   The Vamps er et av Storbritannias mest suksessrike band om dagen. Med tredjealbumet «Night & Day» gikk The Vamps i fjor for første gang til toppen av albumlista i hjemlandet, og nådde dessuten topp 10 på iTunes i over 20 land. Singelen «All Night», samarbeidet med norske Matoma, har gitt bandet sin hittil største hit, med snart 400 millioner avspillinger på Spotify og dobbelt platinatrofé i Norge.

   Det hele startet i 2013 med fire tenåringers plan om å laste opp punka, akustiske versjoner av hits fra artister som One Direction, Taylor Swift og Bruno Mars, og å gi ut en plate med sine egne stadionvennlige anthems. Internettsuksessen lot ikke vente på seg, og i 2014 kom albumdebuten «Meet The Vamps», og oppfølgeren «Wake Up» allerede året etter. Mellom samarbeid med stjerner som Demi Lovato og Shawn Mendes har bandet vært på hyppige turneer – og nå gleder de alle sine fans her hjemme med nytt oslobesøk!

   Bill. kr. 315,- + bill.avg. Fri alder.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.