Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Øya open: - STORMZY - + support: Jaykae in Oslo


   • Øya open: - STORMZY - + support: Jaykae Photo #1
   1 of 1
   February 25, 2020

   Tuesday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Øya open: - STORMZY - + support: Jaykae


   Når Stormzy straks lander sitt album nummer to, og gjør ny norgeskonsert, har han tatt reisen fra undergrunnen til stjernene.

   «Stormzy er et navn for framtiden, så det gjelder å være til stede der det skjer!» skrev vi i vår omtale da han spilte på Rockefeller i 2017, og sjelden har vi hatt mer rett. Alles øyne er på Stormzy når han 13. desember lanserer sitt neste sjangerdefinerende album «Heavy is the Head». Debuten «Gang Signs and Prayer», et epos av soul, gospel og grime, løftet ham opp på et nytt nivå av berømmelse, og derfra har han bare vokst videre.

   Foreløpig siste kapittel er den nye hitsingelen «Own It», med tungvekterne Ed Sheeran og
   Burna Boy. På det kommende albumet får han i tillegg til Sheeran vokalhjelp fra artister som Aitch, Burna Boy, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 og YEBBA, med produksjon fra Fred Gibson, Fraser T Smith og T-Minus. I tillegg var han nylig på coveret av TIME Magazine, som en av til «Next Generation Leaders». Stormzy er en ledestjerne, ikke bare musikalsk, men som også er sitt sosiale og politiske ansvar bevisst.

   Før Stormzy slapp debuten ble han kalt en av Storbritiannias mest lovende rappere. Bare to år senere er den beskrivelsen irrelevant – han er nå en av sin generasjons ledende artister.


   Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.